Com desvincular el carregador

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

L’administrador o el superadministrador del grup poden desvincular qualsevol carregador de l’aplicació i del portal de Wallbox.

2. Desvincula el carregador a través de l’aplicació de Wallbox.

Els superadministradors i els administradors poden desvincular qualsevol carregador a través de l’aplicació de Wallbox.

1. Prem la icona d’engranatge de la cantonada superior dreta per accedir al menú de configuració.
  1. Accedeix a les Opcions d’instal·lació.
  1. Una vegada dins del menú, prem el botó Desvincular carregador. El carregador quedarà desvinculat del teu compte.

3. Desvincula el carregador a través del portal de Wallbox.

Els superadministradors i els administradors poden desvincular qualsevol carregador a través del portal de Wallbox.

1. A la pàgina Carregadors, desplaça el cursor sobre el carregador que vols desvincular.
  2. Fes clic al símbol de tancament (X) per desvincular el carregador.

Apareixerà un modal de confirmació.

1. Fes clic a ACCEPT. El carregador quedarà desvinculat del teu compte.
Updated on 20/08/2020