Hvad er lokaliteter, og hvordan administreres de?

Du kan organisere og få vist dine Wallbox-ladere efter lokalitet. Som navnet indikerer, er en lokalitet et fysisk sted (parkering, en bygning, en virksomhed, et hotel…). Lokaliteter fungerer som grupper og hjælper dig med at organisere dine ladere. De er også nyttige for tildeling af en gruppe ladere til brugere.

Du kan have flere lokaliteter under den samme organisation.

Du kan administrere dine lokaliteter som super-administrator og andre organisationers lokaliteter, hvis du er inviteret.

1. Sådan opretter du en lokalitet

Når du opretter en myWallbox account, tilhører du en nyligt oprettet organisation, hvor du er super-administrator. I denne organisation kan du oprette lokaliteter for at organisere dine ladere.

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Lokaliteter.
  3. Klik på +Tilføj lokalitet.
  4. Angiv de anmodede oplysninger.
  5. Klik på Tilføj lokalitet for at bekræfte.

Din lokalitet er nu oprettet og vises på din lokalitetsliste.

2. Sådan tilføjer du ladere til en lokalitet

Du kan definere laderes lokalitet direkte, når du føjer dem til din konto.

Hvis du har brug for at ændre en laders lokalitet efter at have tilføjet den, skal du følge disse trin:

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Ladere.
  3. Klik på ikonet Handlinger ved siden af din lader.
  4. Klik på Skift lokalitet.
  5. Vælg den nye lokalitet i pop-op-vinduet.
  6. Klik på Gem ændringer.

Din lader er nu parret med din konto.

Du kan også ændre en laders lokalitet i indstillingerne ved at følge denne sti: Klik på en lader > Indstillinger > Skift lokalitet.

3. Sådan tildeles en lokalitet til en bruger

Som forklaret ovenfor kan du tildele en lokalitet til brugere for at give dem adgang til en gruppe af ladere. Denne funktion er mere praktisk end at give en bruger adgang til flere ladere manuelt.

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Brugere.
  3. Klik på den ønskede bruger.
  4. Gå til Tildelte opladere.
  5. Kontrollér de lokaliteter, du vil tildele til brugeren. Du kan også vælge kun visse ladere fra en lokalitet.

Brugeren har nu adgang til de(n) valgte lokalitet(er).

4. Sådan redigeres en lokalitet

Du kan nemt redigere oplysningerne om lokaliteter, når du har oprettet dem.

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Gå til Lokaliteter.
  3. Klik på Rediger ved siden af lokalitetens navn.
  4. Når du er færdig med dine ændringer, skal du klikke på Gem ændringer.

Dine lokalitetsoplysninger er blevet redigeret.