Wallbox Commander descatalogat – Benvingut, Commander 2!

commander-cabecera-ficha

Wallbox sempre aposta per oferir la millor experiència de càrrega als seus clients. Per això sempre treballem per tenir els nostres productes al dia i garantir que els nostres clients rebin la millor tecnologia d’avantguarda.

En conseqüència, anunciem que el primer producte que vam llançar al mercat, el Wallbox Commander, quedarà descatalogat en totes les seves variants i, en lloc seu, us oferirem un model superior amb més característiques i funcionalitats: el Wallbox Commander 2.

Aquestes són algunes de les característiques que hi hem afegit:

• Detecció de fuites de corrent continu integrada
  • Pantalla tàctil de vidre d’alta resistència
  • Autorització via RFID
  • Connectivitat 3G/4G com a opció
  • Compatibilitat amb bandes WiFi de 2.4 GHz i 5GHz
  • Compatibilitat amb tot tipus de sistemes de connexió de terra sense necessitat de configuració manual
  • Possibilitat que l’instal·lador reiniciï el maquinari i restauri el programari de fàbrica directament amb botons de l’interior del carregador (directament a la placa electrònica) quan no es pot fer a través de la pantalla o de l’app.

El Wallbox Commander, igual que la resta de productes de Wallbox, comptarà amb servei postvenda i actualitzacions de programari. En cas de dubte, poseu-vos en contacte amb el nostre Departament d’atenció per correu a service@wallbox.com. Si voleu rebre més informació sobre el Wallbox Commander 2, podeu enviar un correu electrònic a sales@wallbox.com, i un dels nostres agents es posarà en contacte amb vosaltres.