UK Electric Vehicle Homecharge Scheme (EVHS) från januari 2019

Från 1 juli 2019, kommer brittiska EVHS endast att stödja smarta laddningspunkter som tillkännagavs i december 2018.

Electric Vehicle Homecharge Scheme (EVHS) ger bidragsfinansiering på upp till 75 % av kostnaden för att installera laddningspunkter för elbilar i hem över hela Storbritannien.

Från och med 1 juli måste laddningspunkter kunna nås via fjärranslutning och kunna ta emot, tolka och reagera på en signal för att vara berättigad till bidragsfinansiering.

Alla våra laddningslösningar inkluderar myWallbox-hantering, nås via WiFi, Ethernet eller Bluetooth. Detta innebär att du kan hantera användningen av din laddare och ta tid på din laddningsaktivitet på distans. Smart laddning hjälper till att minska toppar i efterfrågan på elektricitet, minimera kostnaden för elbilar till elsystemet och hålla kostnaderna nere för konsumenter genom att uppmuntra till laddning vid låg belastning.

Mer information: https://www.gov.uk/government/publications/customer-guidance-electric-vehicle-homecharge-scheme