UK Electric Vehicle Homecharge Scheme (EVHS) fra januar 2019.

Fra 1. juli 2019, støtter det britiske EVHS kun smarte ladepunkter, som kunngjort i desember 2018.

Det elektriske kjøretøyet Homecharge Scheme (EVHS) gir støtte til opptil 75 % mot kostnadene ved å installere ladepunkter for elektriske kjøretøy på innenlandske eiendommer over hele Storbritannia.

Fra 1 juli, må ladepunkter ha ekstern tilgang, være i stand til å motta, tolke og reagere på et signal for å kvalifisere for tilskuddsordningen.

Alle våre ladeløsninger inkluderer myWallbox management, tilgjengelig med WiFi, Ethernet eller Bluetooth. Dette betyr at du kan administrere bruken av laderen og kontrollere tiden på ladeaktiviteten din eksternt. Smartlading bidrar til å redusere strømtopper, minimerer strømkostnadene for elektriske biler og holder kostnadene nede for forbrukerne ved å oppmuntre til lading i lavstrømsperioder.

Mer informasjon: https://www.gov.uk/government/publications/customer-guidance-electric-vehicle-homecharge-scheme