Utgåva den 19 april 2021

• Copper SB
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

This new release brings enhancements to the Copper SB and Pulsar Plus chargers.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Copper SB

• Vi har förbättrat laddarens prestanda när det förekommer spänningsvariationer från ledningsnätet.
  • Om du har använt Power Sharing-funktionen kanske du har lagt märke till att lysdioden och skärmen (och appen) ibland indikerat olika status samtidigt. Detta är korrigerat och du kan använda funktionen normalt.

Pulsar Plus

• Våra laddare utför regelbundet automatiska DC-felströmstester för att se till att de är i toppskick. Några laddare har problem med att identifiera testresultat och indikerade fel när det inte fanns några. Vi är glada att kunna säga att det är fixat och automatiska DC-felströmstest endast rapporterar riktiga fel.
  • Om du har använt Power Sharing-funktionen kanske du har lagt märke till att lysdioden och skärmen (och appen) ibland indikerat olika status samtidigt. Detta är korrigerat och du kan använda funktionen normalt.

Laddare

Commander

Commander 2

Copper C