Utgivelse 19. april 2021

This new release brings enhancements to the Copper SB and Pulsar Plus chargers.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

Copper SB

• Vi har forbedret laderens ytelse når spenningen fra nettet fluktuerer.
  • Dersom du bruker strømdelingsfunksjonen, kan du noen ganger ha lagt merke til at LED-en og skjermen (og appen) indikerte forskjellige statuser på samme tid. Dette er rettet, og du kan bruke funksjonen normalt.

Pulsar Plus

• Laderne våre foretar regelmessig automatiske tester av likestrømsspenningen for å være sikre på at de er i topp stand. En gruppe ladere hadde problemer med å identifisere testresultater, og indikerte feil når det ikke var noen. Vi er glade for å kunne melde at dette er fikset og at spenningstestene for likestrøm bare rapporterer virkelige feil.
  • Dersom du bruker strømdelingsfunksjonen, kan du noen ganger ha lagt merke til at LED-en og skjermen (og appen) indikerte forskjellige statuser på samme tid. Dette er rettet, og du kan bruke funksjonen normalt.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus

Pulsar

Quasar