Udgivelse fra 19. april 2021

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

This new release brings enhancements to the Copper SB and Pulsar Plus chargers.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner for alle opladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For at sikre at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for at de er opdaterede.

Copper SB

• Vi har forbedret opladerens ydeevne, når der er spændingsudsving fra elnettet.
  • Hvis du bruger funktionen deling af strøm, har du måske opdaget, at LED og skærmbilledet (og appen) nogle gange indikerede forskellige statusser på samme tid. Dette er nu rettet, og du kan bruge funktionen som normalt.

Pulsar Plus

• Vores opladere udfører regelmæssigt DC-fejlstrømsautotests for at sikre, at de er i tiptop stand. En række opladere havde problemer med at identificere testresultater og angav fejl, når der ikke var nogen. Det glæder os at fortælle, at dette er løst, og DC-fejlstrømsautotests nu kun rapporterer reelle fejl.
  • Hvis du bruger funktionen deling af strøm, har du måske opdaget, at LED og skærmbilledet (og appen) nogle gange indikerede forskellige statusser på samme tid. Dette er nu rettet, og du kan bruge funktionen som normalt.

Opladere

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus