Offentliggörande den 7 november 2023

Denna nya utgåva avser förbättringar av Wallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av Wallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

Wallbox portal

• Vi har utfört några mindre buggfixar.

Wallbox

Njut av en förbättrad upplevelse av Wallbox:

– Nya, lättförståeliga laddningsstatusar med felsökningsvägledning

– Ett mer användarvänligt gränssnitt för schemaläggning

– Solar Charging bilder av realtidsnätet och grön energiförbrukning

– Förbättrad Power limit-kontroll (max. laddningsström), med extra information om funktionen

– Möjlighet att växla tillbaka till laddning med Solar Charging eller scheman efter en manuell åtgärd med en knapptryckning

*Uppdatera din laddare till version 6.1 för att dra nytta av alla förbättringar