Offentliggörande den 30 november 2023

Applicable To

• Pulsar Max

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Nya förbättringar och korrigeringar är nu tillgängliga genom att uppdatera till den senaste programversionen av din Wallbox laddare. Ta reda på vad som är nytt härnäst!

Pulsar Pro

• Vi har förbättrat noggrannheten i energimätningarna för laddningssessioner.
  • Mindre felkorrigeringar.

Pulsar Max

• Vi uppdaterar LED-färgen för statusen klar. Från och med nu kommer du att se en starkare grön nyans när laddaren är redo att börja ladda.
  • Växla enkelt tillbaka till laddning med Eco-Smart eller scheman efter en manuell åtgärd med en enkel knapptryckning. Din laddning, din kontroll – gjort enkelt!
  • Få insikter i realtid om solcellsladdning med detaljerad energimix och valt Eco-Smart.
  • Nu laddas schemakortet i myWallbox App lite snabbare när du ansluter till laddaren via Bluetooth.
  • Det är nu möjligt att konfigurera Power Boost och Eco-Smart med myWallbox när laddaren är ansluten via Cloud.
  • Vi har förbättrat noggrannheten i energimätningarna för laddningssessioner.
  • Vi har förbättrat processen för uppdatering av offline-programvara och infört fler cybersäkerhetsåtgärder.

Senaste version av programvaran

Pulsar ProPulsar Max
6.1.136.1.13

Du kan uppdatera din laddare både från myWallbox och portalen, se hur i våra detaljerade steg för steg-artiklar: