Utgivelse 30. november 2023

Nye forbedringer og rettelser er nå tilgjengelige ved å oppdatere til den nyeste programvareversjonen av Wallbox-laderen. Finn ut hva som skjer nå!

Pulsar Pro

• Vi har forbedret nøyaktigheten av energimålingene for ladeøkter.
  • Mindre feilrettinger.

Pulsar Max

• Vi oppdaterer LED-fargen for klar-status. Fra nå av vil du se en sterkere grønnfarge når laderen er klar til å starte lading.
  • Du kan enkelt bytte tilbake til lading med Solar Charging eller tidsplaner etter en manuell handling med et enkelt tastetrykk. Din lading, din kontroll – gjort enkelt!
  • Få sanntidsinnsikt i solcellelading med detaljert energimiks og valgt Solar Charging.
  • Nå lastes Schedule-kortet i Wallbox litt raskere når du kobler til laderen via Bluetooth.
  • Det er nå mulig å konfigurere Power Boost og Solar Charging ved hjelp av Wallbox når du er koblet til laderen via Cloud.
  • Vi har forbedret nøyaktigheten av energimålingene for ladeøkter.
  • Vi har forbedret prosessen for offline programvareoppdatering, blant annet med flere cybersikkerhetstiltak.

Siste programvareversjon

Pulsar ProPulsar Max
6.1.136.1.13

Du kan oppdatere laderen både fra Wallbox og portalen, se hvordan i våre detaljerte trinnvise artikler: