Offentliggörande den 10 maj 2023

• Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Nya förbättringar och korrigeringar är nu tillgängliga genom att uppdatera till den senaste programversionen av din Wallbox laddare. Ta reda på vad som är nytt härnäst!

Pulsar Plus

• Vi har lagt till kompatibilitet med OCPP Composite Schedules.
  • Stöd för den nya myWallbox mätarkompatibilitetskontroll har inkluderats, för att säkerställa att den installerade elmätaren kan avläsa energiöverskott, vilket är nödvändigt för att starta Eco-Smart.
    Om du har haft problem med att Eco-Smart inte startar, se till att uppdatera både din app och laddarens programvara, och kontrollera din Eco-Smart från laddarens inställningar.
  • Vi har snabbkorrigerat ett fel i effektrapporteringen, som påverkade vissa laddare i trefasinstallationer och fick dem att rapportera den laddade energin som om det var en enfasladdare. Detta orsakade en obalans mellan den faktiska laddade energin och den som visas av appen, där den senaste var en tredjedel av den faktiska laddade energin.
  • Vi har åtgärdat några andra mindre problem.

Senaste version av programvaran