Utgivelse 10. mai 2023

Nye forbedringer og rettelser er nå tilgjengelige ved å oppdatere til den nyeste programvareversjonen av Wallbox-laderen. Finn ut hva som skjer nå!

Pulsar Plus

• Vi har lagt til kompatibilitet med OCPP Composite Schedules.
  • Støtte for den nye Wallbox målerkompatibilitetskontroll er inkludert for å sikre at den installerte strømmåleren er i stand til å lese av energioverskudd, noe som er nødvendig for å starte Solar Charging.
    Hvis du har problemer med at Solar Charging ikke starter, må du sørge for å oppdatere både appen og laderens programvare og sjekke Solar Charging i laderens innstillinger.
  • Vi har rettet en feil i strømrapporteringen som påvirket noen ladere i trefaseinstallasjoner, og som førte til at de rapporterte ladet energi som om det var en enfaselader. Dette førte til et misforhold mellom den faktiske ladede energien og den som vises i appen, der den siste var en tredjedel av den faktiske ladede energien.
  • Vi har løst noen andre mindre problemer.

Siste programvareversjon