Frigivning av 10-januari-2024

Nya förbättringar och korrigeringar är nu tillgängliga genom att uppdatera till den senaste programversionen av din Wallbox laddare. Ta reda på vad som är nytt härnäst!

Pulsar Plus

• Vi uppdaterar LED-färgen för statusen klar. Från och med nu kommer du att se en starkare grön nyans när laddaren är redo att börja ladda.
  • Växla enkelt tillbaka till laddning med Solar Charging eller scheman efter en manuell åtgärd med en enkel knapptryckning. Din laddning, din kontroll – gjort enkelt!
  • Få insikter i realtid om solcellsladdning med detaljerad energimix och valt Solar Charging.
  • Nu laddas schemakortet i Wallbox app lite snabbare när du ansluter till laddaren via Bluetooth.
  • Det är nu möjligt att konfigurera Power Boost och Solar Charging med Wallbox när laddaren är ansluten via Cloud.
  • Vi har förbättrat processen för uppdatering av offline-programvara och infört fler cybersäkerhetsåtgärder.

Senaste version av programvaran

Pulsar Plus
6.1.19

Du kan uppdatera din laddare både från Wallbox och portalen, se hur i våra detaljerade steg för steg-artiklar: