Vilka avdelningar finns på skärmen för omstrukturering av laddarens uppgifter

Skärmsida för omstrukturering av laddares uppgifter påmyWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid tillhandahålla de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna till sina kunder. myWallbox-portalen är en mycket viktig del av användarens upplevelse.

Med myWallbox-portalen har du full kontroll över laddningen. Uppgifter om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. samlas in och du kan även styra energiförbrukning och kostnadsbesparingar i samband med elbilsanvändningen.

Med något av Wallbox abonnemangsavtal kan du visa en strukturerad uppställning av uppgifter och inställningar av varje laddare. På sidan för Omstrukturering av laddarens uppgifter finns uppgifter om enheten, systemet, användarna, betalningar osv.

2. Krav för åtkomst av sidan för omstrukturering av laddarens uppgifter

Som superadministratör eller administratör för gruppen har du tillgång till skärmsidan för omstrukturering av laddarens uppgifter.

För att utföra denna åtgärd, ska följande krav vara uppfyllda:

• Antingen Wallbox Standard eller Wallbox Business-abonnemang.

3. Flikar på laddarens skärmsida för omstrukturering av information

• Fliken ”Enhetsinfo”

Fliken ”Enhetsinfo” innehåller följande information:

• Styrning av strömstyrka.
  • Fjärruppdatering.
  • Fjärromstart.
  • Månadssammanfattning.
  • Energidiagram (varje månad).
  • Laddningstid (varje månad).
  • Enhetens datatabell:
  • Allmänt
  • Serienummer
  • Typ
  • Version
  • Laddningstyp
  • Kontakt
  • Antal faser (ingen fas 1)
  • Maxeffekt
  • Max tillgänglig ström
  • System
  • Kommunikationsprotokoll (Bluetooth, Ethernet, 3G/4G, ingen)
  • Åtkomsttyp (gästläge, laddning via QR, privat)
  • Effektdelningsstatus
  • PowerBoost-status
  • MID-status
  • Fliken ”Användare”

På fliken ”Användare” finns följande information:

• Profilbild
  • Namn
  • E-post
  • Användartyp
  • Tilldelad
  • Fliken ”Laddningar”

På fliken ”Laddningar” finns följande information:

• Starttid
  • Laddningstid
  • Energi
  • MID
  • Grupp
  • Användare
  • Fliken ”Skydd”

På fliken ”Skydd” finns följande information:

• Skydd genom autolås.
  • Autolåstid.
  • Fliken ”Betalningar”

På fliken ”Betalningar” finns följande information:

• Energikostnad
  • Ladda med QR
  • Tariffer
  • Fliken ”Plats”

På fliken ”Plats” finns följande information:

• Land
  • Tillstånd
  • Undergrupp av laddare
  • Latitud
  • Longitud
[elementor-template id="1022"]
Updated on 26/05/2021