Hvilke komponenter findes på skærmbilledet til omstrukturering af opladeroplysninger

Skærmbilledet til omstrukturering af opladeroplysninger på myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

myWallbox-portalen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Med abonnement på en  hvilken som helst af Wallbox-aftalerne har du mulighed for at få en struktureret visning af oplysningerne og konfigurationen for hver oplader. Skærmbilledet til omstrukturering af opladeroplysninger giver dig informationer om enheden, systemet, brugerne, betalinger osv.

2. Krav til adgang til skærmbilledet til omstrukturering af opladeroplysninger

Hvis du er super-administrator eller administrator af gruppen, har du adgang til omstrukturering af opladeroplysninger.

For at udføre denne handling skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på Wallbox-basis, Wallbox-standard eller Wallbox-erhverv.

3. Faner på skærmbilledet til omstrukturering af opladeroplysninger

• Fane med enhedsoplysninger

Fanen Enhedsoplysninger indeholder følgende oplysninger:

• Strømstyring.
  • Fjernopdatering.
  • Fjerngenstart.
  • Månedlig oversigt.
  • Energigraf (månedlig).
  • Ladetid (månedlig).
  • Tabel over enhedsdata:
  • Generelt
  • Serienummer
  • Type
  • Version
  • Opladningstype
  • Forbindelsestype
  • Antal faser (ingen fase 1)
  • Maksimal strøm
  • Maksimal tilgængelig strøm
  • System
  • Protokolkommunikation (Bluetooth, Ethernet, 3G/4G, ingen)
  • Adgangstype (gæstetilstand, opladning med QR, privat)
  • Status på deling af strøm
  • Status på strømboost
  • MID-status
  • Fanen Brugere

Fanen Brugere indeholder følgende oplysninger:

• Profilnavn
  • Navn
  • E-mail
  • Brugertype
  • Tildelt
  • Fanen Sessioner

Fanen Sessioner indeholder følgende oplysninger:

• Starttidspunkt
  • Ladetid
  • Energi
  • MID
  • Gruppe
  • Bruger
  • Beskyttelsesfane

Fanen Beskyttelse indeholder følgende oplysninger:

• Beskyttelse med autolås.
  • Klokkeslæt for automatisk låsning.
  • Fanen Betalinger

Fanen Betalinger indeholder følgende oplysninger:

• Energiomkostninger
  • Oplad med QR
  • Takster
  • Fanen Lokalitet

Fanen Lokalitet indeholder følgende oplysninger:

• Land
  • Stat
  • Opladerundergruppe
  • Breddegrad
  • Længdegrad
[elementor-template id="1022"]
Updated on 26/05/2021