Hva er komponentene i laderens detaljrestruktureringsskjerm

Laderens detaljrestruktureringsskjerm på myWallbox-portalen

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

myWallbox-portalen lar deg ha full kontroll over din ladeopplevelse, samle inn informasjon om ladeøkter, statistikker, forbruk, brukere, osv. Du kan også administrere energiforbruket og kostnadsbesparelser relatert til å ta i bruk elektriske kjøretøy.

Abonnementet på  en av Wallbox-planene gjør det mulig å ha strukturert visning av informasjonen og konfigurasjonen for hver lader. Laderens detaljrestruktureringsskjerm gir deg informasjon om enheten, systemet, brukere, betalinger osv.

2. Krav til tilgang til laderens detaljrestruktureringsskjerm

Hvis du er super-administrator eller administrator for gruppen, har du tilgang til laderens detaljrestruktureringsskjerm.

For å utføre denne handlingen, sikre at følgende krav tilfredsstilles:

• Abonnement på enten Wallbox Basic, Standard- eller Wallbox Business-plan.

3. Faner på laderens detaljrestruktureringsskjerm

• Fanen Enhetsinformasjon

Fanen Enhetsinformasjon inneholder følgende informasjon:

• Strømkontroll.
  • Ekstern oppdatering.
  • Ekstern omstart.
  • Månedlig sammendrag.
  • Energigraf (månedlig).
  • Ladetid (månedlig).
  • Tabell over apparatdata:
  • Generelt
  • Serienummer
  • Type
  • Versjon
  • Ladetype
  • Koblingstype
  • Antall faser (ingen fase 1)
  • Maks effekt
  • Maks strøm tilgjengelig
  • System
  • Protokollkommunikasjon (Bluetooth, Ethernet, 3G/4G, ingen)
  • Tilgangstype (gjestemodus, lad av QR, privat)
  • Strømdelingsstatus
  • Status for strømstyrke
  • MID-status
  • Brukere- fane

Fanen Brukere inneholder følgende informasjon:

• Profilbilde
  • Navn
  • E-post
  • Brukertype
  • Tildelt
  • Økter- fane

Fanen Økter inneholder følgende informasjon:

• Starttid
  • Ladetid
  • Energi
  • MID
  • Gruppe
  • Bruker
  • Beskyttelsesfane

Fanen Beskyttelse inneholder følgende informasjon:

• Beskyttelse med automatlås.
  • Automatlåstid.
  • Fanen Betalinger

Fanen Betalinger inkluderer følgende informasjon:

• Energikostnad
  • Lad med QR
  • Tariffer
  • Sted-fane

Fanen Sted inneholder følgende informasjon:

• Land
  • Stat
  • Undergrupp av lader
  • Breddegrad
  • Lengdegrad
[elementor-template id="1022"]
Updated on 26/05/2021