Vad händer om din betalning misslyckas eller om det finns en försenad betalning

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen ger kunden full kontroll över laddningen, möjlighet att samla in information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. Det gör att alla våra kunder har full kontroll över sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

2. Misslyckade eller försenade betalningar

Betalningar kan misslyckas av flera orsaker. Om det finns ett problem skickar Wallbox omgående e-post till superadmin och eventuella faktureringskontakter och dina funktioner begränsas.

Vad du kan förvänta dig

Wallbox hoppas att du kan lösa betalningsfrågor snabbt, men här följer en sammanfattning av vad du kan förvänta dig om betalningsproblem inte löses.

Efter. Vad du kan förvänta dig
7 dagar Om Wallbox inte kan behandla en betalning efter en vecka kommer Wallbox att kontakta Superadmin och alla faktureringskontakter.
14 dagar Wallbox skickar en ny påminnelse till samma personer om det fortfarande finns ett problem.
21 dagar Walbox kontaktar Superadmin och faktureringskontakten igen.
28 dagar Avtalet avslutas och gruppen kommer att nedgraderas till Basic-avtal.