Hvad sker der, hvis din betaling mislykkes eller i tilfælde af en forsinket betaling

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

2. Mislykkede eller forsinkede betalinger

Betalinger kan mislykkes af flere årsager. Hvis der nogensinde er et problem, vil Wallbox straks sende en e-mail til super-administrator og eventuelle faktureringskontakter, og dine funktioner vil være begrænsede.

Hvad kan du forvente

Wallbox håber, at du er i stand til at løse betalingsproblemer hurtigt, men nedenfor er en hurtig gennemgang af, hvad du kan forvente, hvis betalingsproblemerne ikke løses.

Efter. Hvad kan du forvente
7 dage Hvis Wallbox ikke kan behandle en betaling efter en uge, kontakter Wallbox en super-administrator og enhver anden faktureringskontakt.
14 dage Wallbox sender en ny påmindelse til de samme personer, hvis der stadig skulle være et problem.
21 dage Wallbox kontakter super-administrator og faktureringskontakt igen.
28 dage Aftalen annulleres, og gruppen nedgraderes til en Basisaftale.