Hur skapar jag ett myWallbox-konto och loggar in från portalen?

För att börja använda myWallbox-portalen måste du registrera ett konto. Om du redan har skapat ett konto med myWallbox-appen använder du samma användarnamn och lösenord när du loggar in på portalen. Annars följer du stegen nedan för att skapa ett nytt konto:

Registrera ett konto med hjälp av Google- eller Apple-konto.

1. När du är på portalens inloggningssida klickar du på “Fortsätt med Apple” eller “Fortsätt med Google”.
  2. I popupfönstret för inloggning anger du dina kontouppgifter för att logga in på ditt konto.
  3. Läs och acceptera villkoren i sekretesspolicyn.

Ditt konto har skapats!

Registrera ett konto med en e-postadress

1. På portalens inloggningssida klickar du på “Börja här“.
  2. Fyll i dina uppgifter och välj ett lösenord. Klicka på “Fortsätt”.
  3. Välj land
  4. Läs och acceptera villkoren i sekretesspolicyn. Klicka på “Skapa konto”.
  5. Du kommer att få ett e-postmeddelande för att bekräfta din e-postadress. Kontrollera din skräppostmapp om du inte får in meddelandet i din inkorg.
  6. Klicka på Bekräfta i mejlet du mottog för att börja använda ditt konto.

Ditt konto har skapats!

När ditt konto har skapats kommer du att tillhöra en organisation där du är superadministratör.

Updated on 09/11/2022