Hvordan oppretter jeg en myWallbox-konto og logger inn fra appen?

For å begynne å bruke myWallbox-portalen, må du registrere en konto. Hvis du allerede har opprettet en konto gjennom myWallbox-appen, bruker du samme brukernavn og passord når du går inn på Portalen. Hvis ikke, følger du trinnene under for å opprette en ny konto:

Registrere en konto ved hjelp av sosiale medier (Google- eller Apple-konto)

1. Når du er på portalens innloggingsside, klikker du på “Fortsett med Apple” eller “Fortsett med Google”.
  2. I popup-vinduet for innlogging skriver du inn brukernavn og passord for kontoen din for å logge inn på kontoen.
  3. Les og godta Vilkårene for personvernerklæringen.

Kontoen din er nå opprettet!

Registrere en konto ved hjelp av en e-postadresse

1. Når du er på portalens innloggingsside, klikker du “Begynn her”.
  2. Fyll ut informasjonen om deg selv, og velg et passord. Klikk på “Fortsett”.
  3. Velg land.
  4. Les og godta Vilkårene for personvernerklæringen. Klikk “Opprett konto”.
  5. Du vil nå motta en e-post for å bekrefte e-postadressen din. Sjekk søppelposten hvis du ikke finner e-posten i innboksen din.
  6. Klikk på Bekreft-knappen i e-posten du fikk for å begynne å bruke kontoen din.

Kontoen din er nå opprettet!

Når kontoen er opprettet, hører du til en Organisasjon der du er Super-admin.