Hur man hanterar laddarinställningar

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen tillåter kunden att ha full kontroll över sin laddningsupplevelse, samla in information om laddningssessioner, statistik, förbrukning, användare, etc. Detta gör det möjligt för alla våra kunder att ha full hantering av sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

myWallbox-portalen har möjlighet att integrera en betalningsplattform för att direkt debitera dina potentiella kunder/användare för varje användning av din laddningsinfrastruktur. Nedan finns instruktioner för att hantera din laddningsinfrastruktur om du har betalningsplattform integrerad.

Wallbox erbjuder för närvarande tre programvaruavtal: Basic, Standard och Business. Kunder med Wallbox Basic- och Standard-avtal kan inte använda automatiserade betalningssystem eller system för småbelopp med QR-kod. Endast abonnenter med Business-avtal kan utnyttja helautomatiserade betalningssystem med QR-baserade system för småbelopp.

2. Laddarinställningar

För att kunna göra betalningar i laddarna måste du konfigurera dem för offentlig laddning. För att göra detta, ange portalen eller mobilappen och lägg till en laddare på Wallbox-plattformen.

3.1 Lägga till laddare

1. I sektionen ”Laddare” – klicka på ”Lägg till laddare” (nedre högra knappen)

2. Ange laddarens serienummer, UID-kod, land och region där laddaren är installerad.

3.2 Ställ in laddarens namn

När laddaren har lagts till kan laddarens namn väljas. Laddaren namnges med sitt modellnamn följt av serienumret. Laddarens namn kan lätt ändras – klicka på pennsymbolen intill namnet.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/05/2021