Sådan administrerer du opladerindstillinger

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

myWallbox-portalen kan integrere en betalingsplatform for direkte at opkræve din potentielle kunde/bruger for hver brug af din ladeinfrastruktur. Her finder du instruktionerne til at styre din ladeinfrastruktur, hvis du har betalingsplatform integreret.

Wallbox har på nuværende tidspunkt tre softwareaftaler: Basis, Standard og Erhverv. Kunder med Wallbox basis- og standard-aftale kan i øjeblikket ikke bruge det automatiske betalingssystem eller QR-baserede mikrobetalinger. Kun abonnenter på Wallbox-erhverv kan nyde fuldstændigt automatiserede betalingssystemer med QR-baserede mikrobetalinger.

2. Opladerindstillinger

For at kunne foretage betalinger i opladerne skal du konfigurere dem til offentlig opladning. For at gøre dette skal du gå ind på portalen eller mobilappen og tilføje en oplader på Wallbox-platformen.

3.1 Tilføj en oplader

1. Under afsnittet “Opladere” klikker du på “Tilføj oplader” (knap nederst til højre)

2. Angiv opladerens serienummer, UID samt det land, hvor opladeren er installeret.

3.2 Angiv opladernavn

Når du har tilføjet opladeren, kan du angive navnet på opladeren. Opladere navngives efter deres modelnavn efterfulgt af serienummeret. Du kan hurtigt redigere navnet ved at klikke på blyantikonet ved siden af det.