News & Blog

Leveransmeddelanden

Viktig information om Wallbox

Wallbox strävar alltid efter att ge alla sina kunder den bästa laddningsupplevelsen. Därför förbättrar vi ständigt våra produkters funktioner. Nedan finns en databas med alla publicerade leveransmeddelanden, med en förklaring (…)

Produktuppdateringar

Wallbox Copper C upphör

Wallbox är alltid angelägen om att leverera den bästa laddningsupplevelsen till sina kunder. Det är därför vi alltid arbetar med att ha våra produkter uppdaterade, vilket säkerställer att våra kunder (…)

Wallbox-uppdateringar

Wallbox och TSG undertecknar ett samarbetsavtal

Wallbox utökar sitt utbud med ett komplett sortiment av installation och service i världsklass genom TSG:s omfattande nätverk. Avtalet stärker TSG:s närvaro på marknaden för elektromobilitet med Wallbox ledande innovativa (…)

Elbilsteknik

Kontakttyper för elbilar

Kontakttyper för elbilar En frekvent betänklighet som dyker upp när du ska köpa en elbil eller laddhybrid är kopplingstypen från laddaren till fordonet. Det finns inte en standard och beroende (…)

Elbilsteknik

Var och hur kan jag ladda mitt fordon?

Förutom det vi kommenterade i vår första artikel “Laddningstid: den svagaste länken”, en annan vanlig fråga är var och hur kan jag ladda min bil. Så, först är det viktigt (…)

Elbilsteknik

Laddningstid: Den svagaste länken

En av de vanligaste frågorna när man köper en elbil eller laddhybrid är: Hur lång tid tar det att ladda mitt fordon? För att besvara denna fråga, bör det noteras (…)

Produktuppdateringar

Wallbox Commander upphör – välkommen Commander 2!

Wallbox är alltid angelägen om att leverera den bästa laddningsupplevelsen till sina kunder. Det är därför vi alltid arbetar med att ha våra produkter uppdaterade, vilket säkerställer att våra kunder (…)