Utgivelse 4. juli 2023

Denne nye versjonen gjør Wallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av Wallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

Wallbox portal

• Når du eksporterer økter til en CSV-fil, kan du velge egendefinerte felt for å få spesifikk informasjon for hver eksporterte økt.
  • Vi har også utført noen mindre feilrettinger.

Wallbox

• Forbedret oppdateringsprosess for ladere: Enkel oppdatering av ladere på steder med lav/ingen tilkobling med guidede trinn og tilbakemelding i sanntid.
  • Skjermbildet for eksperimentelle funksjoner i Min profil: Bli den første til å prøve nye funksjoner før den offisielle lanseringen. Oppdag en enklere og mer intuitiv ladeopplevelse
  • [Android only] Forbedret planlegging: Lag enkelt 24-timers ladeplaner for dager med lave strømpriser. Nyt besparelser og bekvemmelighet.
  • Vi har rettet noen mindre feil.