Udgivelse af 4. juli 2023

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af Wallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af Wallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

Wallbox portal

• Når du eksporterer sessioner til en .CSV-fil, kan du vælge brugerdefinerede felter, så du kan få de specifikke oplysninger for hver eksporteret session.
  • Vi har også foretaget nogle mindre fejlrettelser.

Wallbox

• Forbedret opdateringsproces for opladere: Opdater ubesværet opladere på steder med lav eller ingen forbindelse med guidede trin og feedback i realtid.
  • Skærmen med eksperimentelle funktioner i Min profil: Vær den første til at prøve nye funktioner før den officielle udgivelse. Oplev en enklere og mere intuitiv opladningsoplevelse
  • [Android only] Forbedret planlægning: Opret nemt 24-timers opladningsplaner for dage med lave elpriser. Nyd besparelser og bekvemmelighed.
  • Vi har rettet nogle mindre fejl.