Pulsar Max – Online installasjonsveiledning

1. Tekniske spesifikasjoner

Generelle spesifikasjoner

Lademodus (IEC 61851-1) Modus 3
Dimensjoner uten kabel 198x201x99 mm (uten kabel)
Vekt uten kabel 1,3 kg (uten kabel)
Driftstemperatur -25 ºC til 50 ºC
Lagringstemperatur -40 ºC til 70 ºC
Miljøklassifiseringer IP55, IK10 (høy motstandsdyktighet)
Installasjonssted Innendørs og utendørs bruk
Monteringsmetode Stasjonært utstyr er montert på veggen. Gulvmontering med passende Wallbox-tilbehør.
Beregnet for bruk Utstyr beregnet for bruk av vanlige personer.
Tilgang til lokasjoner Utstyr for lokasjoner med ubegrenset og begrenset adgang
Produktoverensstemmelse:

RED-direktivet 2014/53/EU, RoHS-direktivet 2011/65/EU og BS 7671:2018+A1:2020+A2:2022.

I samsvar med britiske forskrifter om smartlading

Elektriske spesifikasjoner

Ladeeffekt 7,4 kW (1P) 11 kW (3P) 22 kW (3P)
Nominell spenning AC ± 10 230 V 400 V 400 V
Konfigurerbar strøm fra 6 A til nominell strøm
Nominell frekvens 50 Hz / 60 Hz
Nominell diversitetsfaktor (RDF) 1
Deteksjon av reststrøm 6mA DC
Nominell isolasjonsspenning 1430 Vrms
Nominell impuls-motstandsspenning 4000 V
Overspenningskategori CAT III
Ekstern RCCB påkrevd før lokale forskrifter Type A, Type B eller Type EV
Beskyttelse mot elektrisk støt Klasse I
Kabelseksjon Opptil 13 mm²
Tilkobling av elbilens forsyningsutstyr AEVCS er permanent koblet til vekselstrømnettet.

2. Sikkerhetsadvarsler

Ikoner for sikkerhetsadvarsler
  • Flygende rusk, risiko for øyeskader
  • Fare for elektrisk støt.
    Koble fra og vent i 10 minutter
  • Forsiktig
  • Skarpt element, fare for kuttskader
  • Jordforbindelse er påkrevd
  • Spesiell avfallsbehandling

3. Verktøy og monteringsdeler

Nødvendige verktøy

verktøy og monteringsdeler
  • Hammer
  • Trinnbor 32 mm og bor 8 mm
  • Blyant
  • Flat skrutrekker
  • Pillips-skrutrekker
  • Skjæretang
  • Torx T20 og T15
  • Målebånd
  • Brukskniv
  • Vaterpass

Inkluderte monteringsdeler

• Stjerneskruer ø6 x 50 mm
  • Stjerneskruer ø5 x 40 mm
  • Veggankere ø8 x 40 mm
  • M32-gjennomføring
  • Torx-skruer T20 4 x 10 mm
  • Torx-skruer T15 ø3,5 x 8 mm

4. Klargjøring av laderen

Fjern de to hjørneskruene og løft forsiktig opp dekselet. Ta deretter forsiktig av båndkabelen og sett dekselet til side.

Før du fortsetter med installasjonen, må du sørge for å slå av alle tilkoblinger.

5. Installere veggplaten

Fjern teipen fra veggplaten for å løsne den fra laderen. Deretter plasserer du den rett og markerer tre hull med en blyant. Nå borer du med et bor av passende størrelse og plasserer veggplaten på linje med hullene.

Hvis du monterer laderen på en solid vegg, må du bruke veggfestene som følger med laderen.

Fest veggplaten til veggen uten å stramme skruene for hardt.

Hvis kablene til kabinettets strømforsyning kommer fra veggen, må du sørge for å føre ledningene gjennom hullet i veggplaten før du fester veggplaten.

6. Nedre tilkobling

Både nedre og bakre tilkoblinger er mulig ved montering av Pulsar Max. Hvis du har tenkt å installere produktet ved hjelp av bunnhullet, må du følge instruksjonene nedenfor. Gå til avsnitt 7 for tilkobling bak.

Løft laderen og heng den opp på toppen av veggplaten. Fest laderen til veggplaten med de riktige skruene, men unngå å stramme for hardt.

Gjør et snitt i gjennomføringen og sett inn strømforsyningskabelen.

7. Tilkobling bak

Lag et hull på baksiden av laderen ved hjelp av et 32 mm Step-bor. Lag deretter et snitt i gjennomføringen og sett inn strømforsyningskabelen.

Fest laderen til veggplaten og skru den fast med de riktige skruene.

Gå til EMS for å finne ut hvilke funksjoner som støttes av Pulsar Max.

8. Elektriske ledninger

Enfaset versjon

• Enfaset oppsett
  • To-fase Ingen nøytral
  • Enfase PME

(kun i Storbritannia) kan kobles til PME-strømforsyningen i henhold til BS7671:2018-amd1:2020 722.411.4.1

Trefaseversjon

D. Trefaset oppsett

E. Trefase uten nøytral

F. To-faset oppsett

For trefaset ikke-nøytral installasjon, sjekk kompatible elbilmodeller som støtter denne konfigurasjonen.

Den trefasede versjonen av Pulsar Max kan installeres med A – B-oppsett.

Sørg for at maksimumsspenningen er mindre enn 264 V mellom L- og N-inngangene.

9. Stenging av laderen

Still strømvelgeren på en passende innstilling. Koble deretter kommunikasjonskabelen forsiktig til laderdekselet igjen og lukk det.

Kontroller at velgeren ikke peker på 0, 8 og 9.

Sett inn de fire hjørneskruene for å feste laderdekselet. Pass på at den nederste skrueåpningen er riktig innrettet, plasser dekselet på laderen og fest rammen med skruen. Ikke stram for hardt.

10. Installere pluggholderen

Plasser støpselholderen på veggen og merk av festepunktene. Bor deretter hull der festepunktene er markert.

Sett inn ankerskruene i festehullene. Fest deretter enheten til veggene ved å sette inn og stramme skruene.

11. Registrering av laderen

Last ned myWallbox og registrer deg.

Last ned APK
Last ned app
Updated on 12/03/2024