Vrijgave van 28 maart-2023

Applicable To

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release bevat verbeteringen voor de myWallbox-app.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de myWallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet, om de juiste functionaliteit te garanderen.

myWallbox-portaal

• Nieuwe functie Uurtarieven: Beheer je prijzen op basis van tijd met gemak! Stel verschillende tarieven in voor verschillende tijdslots, op een dag of in een week. Je kunt nu eenvoudig je prijzen aanpassen op basis van het tijdstip van de dag, waardoor het eenvoudiger wordt om factureerbare uren bij te houden en te zorgen voor accurate facturatie.
  • Nieuwe look en feel voor de informatie over je lader: Met de nieuwste update geniet je van een gebruiksvriendelijkere interface en gedetailleerde informatie over je lader. Met eenvoudige toegang tot alle informatie die je nodig hebt, zoals gebruiksstatistieken, laadsnelheid en meer. Deze update maakt het makkelijker dan ooit om je laders te controleren en te beheren.
  • Onze nieuwste update introduceert een nieuwe aangepaste filteroptie in het dashboardgedeelte en de ladergrafieken, waarmee je eenvoudig het gewenste datuminterval kunt selecteren voor een betere gegevensanalyse. Bovendien kun je de geselecteerde gegevens nu voor je gemak exporteren naar een CSV-bestand.
  • We hebben betalingsondersteuning toegevoegd aan Slowakije.
  • Tot slot hebben we een aantal kleine bugs aangepakt voor een algehele soepelere gebruikerservaring.

myWallbox app

Android:

• Pulsar Max laders ondersteunen nu Power Sharing met maximaal 100 laders in het netwerk, wat efficiënter en geoptimaliseerd opladen mogelijk maakt.
  • We hebben ook wat kleine bugs gerepareerd.

iOS:

• Pulsar Max laders ondersteunen nu Power Sharing met maximaal 100 laders in het netwerk, wat efficiënter en geoptimaliseerd opladen mogelijk maakt.
  • Onze laatste update lost een bug op die leidde tot onnauwkeurige rapportage in Energy Insights.
  • We hebben ook een probleem opgelost in het gedeelte Help & ondersteuning waarbij de betreffende laders niet konden worden geselecteerd.