Offentliggörande den 28 mars-2023

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox Portal

• Ny funktion för timpriser: Hantera din tidsbaserade prissättning på ett enkelt sätt! Ange olika priser för olika tidsperioder under en dag eller vecka. Nu kan du enkelt justera din prissättning baserat på tid på dygnet, vilket gör det enklare att hålla reda på fakturerbara timmar och säkerställa korrekt fakturering.
  • Nytt utseende och ny känsla för informationen om din laddare: Med den senaste uppdateringen får du ett mer användarvänligt gränssnitt och detaljerad information om din laddare. Med enkel åtkomst till all information du behöver, inklusive användningsstatistik, laddningshastighet och mer. Denna uppdatering gör det enklare än någonsin att övervaka och hantera dina laddare.
  • Vår senaste uppdatering introducerar ett nytt anpassat filteralternativ i dashboard-sektionen och laddardiagrammen, så att du enkelt kan välja önskat datumintervall för bättre dataanalys. Dessutom kan du nu exportera dina valda data till en .CSV-fil för din bekvämlighet.
  • Vi har lagt till betalningsstöd i Slovakien.
  • Slutligen har vi åtgärdat några mindre buggar för att säkerställa en smidigare användarupplevelse.

myWallbox

Android:

• Pulsar Max-laddare stöder nu Power Sharing med upp till 100 laddare i nätverket, vilket möjliggör effektivare och mer optimerad laddning.
  • Vi har också genomfört några mindre buggfixar.

iOS:

• Pulsar Max-laddare stöder nu Power Sharing med upp till 100 laddare i nätverket, vilket möjliggör effektivare och mer optimerad laddning.
  • Vår senaste uppdatering åtgärdar ett fel som ledde till felaktig rapportering i Energy Insights.
  • Vi har också åtgärdat ett problem i avsnittet Hjälp & support där berörda laddare inte kunde väljas.