Vrijgave van 27 oktober-2022

Deze nieuwe release brengt verbeteringen voor de volgende Wallbox-laders: Copper SB

Copper SB

• Voldoen aan de regelgeving voor slimme laadpunten in het Verenigd Koninkrijk (deel 1).
  • Nu is het mogelijk om het laadkabelslot te bedienen via MyWallbox Portal en de Wallbox Applicatie.
  • Ondersteuning toegevoegd voor OCPP Default Profiles (TxDefaultProfile).
  • Ondersteuning toegevoegd voor Wallbox P1 poortmeter.
  • Nu is de configuratieoptie voor de MID-meter alleen beschikbaar in de app als er een meter is aangesloten.
  • Enkele kleine fouten verholpen.

Nieuwste softwareversies

Opladers