Udgivet den 27. oktober 2022

Denne nye version giver forbedringer til følgende Wallbox-opladere: Copper SB

Copper SB

• Overholdelse af Storbritanniens Smart Charge Points Regulations (del 1).
  • Nu er det muligt at styre ladekabellåsen via MyWallbox Portal og Wallbox Application.
  • Tilføjet understøttelse af OCPP Default Profiles (TxDefaultProfile).
  • Tilføjet understøttelse af Wallbox P1-portmåler.
  • Nu er MID konfigurationsmulighed kun tilgængelig i appen, når en måler er tilsluttet.