Welkom bij Wallbox Support

Blader door onze FAQ’s om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

Release van 26 januari 2021

Toepasbaar op

• Commander 2
  • Copper SB
  • MyWallbox
  • Pulsar Plus

Nieuwste softwareversies
Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in de Pulsar Plus, Commander 2, Copper SB en laders, het MyWallbox-portal en de Wallbox-app.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Commander 2, Pulsar Plus & Copper SB

• Je kunt nu de software van je lader bijwerken. Dit kan zelfs zonder internetverbinding, met behulp van de myWallbox-app. Als er een nieuwe softwareversie beschikbaar is (na deze release), vraagt de app je of je deze wilt downloaden. Als je akkoord gaat, downloadt de app de nieuwe versie naar je telefoon. De volgende keer dat je je oplader via Bluetooth met je telefoon verbindt, werkt de app je lader bij.

myWallbox Portal

• We introduceren een geheel nieuwe manier om voor laadsessies te betalen: betalen per maand. Tot nu toe betaalden alle gebruikers elke laadsessie onmiddellijk. Nu kun je je bekende gebruikers maandelijks factureren volgens door jou gedefinieerde tarieven. Op deze manier kunnen incidentele gebruikers per lading betalen, terwijl reguliere gebruikers per maand kunnen betalen. Neem contact op met je verkoopvertegenwoordiger als je geïnteresseerd bent in deze nieuwe functie. Houd er rekening mee dat deze alleen beschikbaar is voor Business-abonnementen

myWallbox App

• Je kunt ervoor kiezen om de app in het Russisch te gebruiken. Привет!
  • iOS-versies ouder dan 11 worden niet langer ondersteund.

Nieuwste softwareversies

Opladers

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Bijgewerkt 09/02/2021
**Bijgewerkt 11/02/2021