Utgivning den 26 januari 2021

Applicable To

• Commander 2
  • Copper SB
  • MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Det här versionsmeddelandet omfattar förbättringar på Pulsar Plus, Commander 2, Copper SB och laddare, myWallbox-portalen och myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox-appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Commander 2, Pulsar Plus & Copper SB

• Nu kan laddarens programvara uppdateras även utan Internetuppkoppling, med hjälp av myWallbox-appen. När en ny programvaru- eller firmwareversion är tillgänglig (efter denna frisläppning) frågar myWallbox-appen om den ska laddas ner. Om man accepterar detta laddas den nya appen ner till telefonen. Vid nästa anslutning av telefonen till laddaren via Bluetooth uppdaterar appen laddaren.

myWallbox-portalen

• Vi introducerar ett helt nytt sätt att betala för laddningar: betala per månad. Fram till nu har alla användare betalat varje laddning direkt. Nu kan man debitera sina kända användare månadsvis enligt taxor som man fastställer själv. På det sättet kan tillfälliga användare betala per laddning medan regelbundna användare betalar per månad. Om du är intresserad av denna nya funktion, vänligen kontakta vår försäljare (observera att det bara erbjuds för företagsavtal)

myWallbox-appen

• Man kan välja att använda appen på ryska. Привет!
  • iOS-versioner tidigare än 11 stöds inte längre.

Senaste programvaruversionerna

Laddare

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Uppdaterad 09/02/2021
**Uppdaterad 09/02/2021