Utgivelse 26. januar 2021

Gjelder for

• Commander 2
  • Copper SB
  • MyWallbox
  • Pulsar Plus

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye utgaven gir forbedringer til Pulsar Plus, Commander 2, Copper SB og laderne, myWallbox-portalen og myWallbox-appen.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene for alle ladere og myWallbox-appen (iOS og Android).

For å sikre god funksjonalitet, bør du alltid holde dem oppdatert.

Commander 2, Pulsar Plus & Copper SB

• Du kan nå oppdatere programvaren til laderen din uten internettilkobling ved å bruke myWallbox-appen. Når det er en ny versjon av programvare tilgjengelig (etter denne utgaven), vil appen spørre deg om du ønsker å laste den ned. Dersom du aksepterer, vil appen laste ned den nye versjonen til telefonen din. Neste gang du kobler laderen til telefonen din via Bluetooth vil appen oppdatere laderen din.

myWallbox Portal

• Vi introduserer en helt ny måte å betale for ladeøkter på: betal per måned. Frem til nå betalte alle brukere for ladeøktene umiddelbart. Nå kan du fakturere dine kjente brukere månedlig i henhold til priser du definerer. På denne måten kan tilfeldige brukere betale per bruk, mens regulære brukere kan betale per måned. Dersom du er interessert i denne nye funksjonaliteten, ta kontakt med salgsrepresentanten din. Merk at dette bare er tilgjengelig for Business-planer

myWallbox-appen

• Du kan velge å bruke appen på russisk. Привет!
  • iOS-versjoner lavere enn 11 støttes ikke lenger.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar

*Oppdatert 09/02/2021
**Oppdatert 11/02/2021