Release van 21 april 2021

Applicable To

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe versie biedt verbeteringen in het MyWallbox-portal en de myWallbox-app.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de myWallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

myWallbox-portal

• Voor superadmins. Je hebt nu meer controle over uitnodigingen van gebruikers. Net in de vorige release kun je in de Gebruikers-sectie zien wie je uitnodigingen heeft geaccepteerd, afgewezen of daar nog op moet antwoorden. Je kunt nu op basis van deze status ervoor kiezen om een uitnodiging opnieuw te verzenden of die in te trekken. Je vindt deze optie door te klikken op het pictogram met de drie stippen aan de rechterkant.

myWallbox-app

• In de Statistieken-sectie vind je nu een lijst in chronologische volgorde met alle afgeronde laadsessies. Je kunt ook tikken op het tabblad Grafiek om de sessies in grafiekvorm weer te geven, waarin je die ook kunt filteren per bereik, per dag, per maand en per jaar.
  • Je kunt nu een lader aan de app koppelen door de QR-code aan de zijkant van de oplader te scannen. Als je tikt op Lader toevoegen zal de app voorstellen om dat met de QR-code te doen. Je kunt er ook voor kiezen om dat handmatig te doen. Zodra je de app toegang hebt gegeven tot je camera scan je de QR-code. De app vult dan automatisch de velden SerienummerUIDLand en Staat in.

Nieuwste softwareversies

Laders

CommanderCommander 2Copper CCopper SCopper SBPulsar PlusPulsarQuasar