Release van 15 november 2021

Deze nieuwe release brengt verbeteringen aan in de myWallbox-app.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de myWallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet, om de juiste functionaliteit te garanderen.

myWallbox-portal

• Als je een business-abonnement-gebruiker bent, biedt deze update je een duidelijkere en gemakkelijkere manier om je tarieven te beheren. Je kunt nu efficiënter tarieven toewijzen, verwijderen en overschrijven en ook bulkacties uitvoeren. Wanneer je tarieven maakt, wordt er ook een schatting van de opbrengst gegeven met een voorbeeld uit de praktijk. Dit helpt je beter te begrijpen hoe je tarief zal werken.

myWallbox-app

• We hebben een paar kleine fouten verholpen.