Utgivning den 15 november 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denna nya utgåva avser förbättringar av myWallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av myWallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

myWallbox-portalen

• Om du är en affärsplansanvändare kommer denna uppdatering att göra det betydligt enklare för dig att hantera dina taxor. Du kan nu tilldela, ta bort och åsidosätta taxor på ett effektivare sätt och även utföra bulkåtgärder. När du skapar taxor kommer du att få en uppskattad vinst med ett exempel från verkliga livet så att du bättre förstår hur din taxa kommer att fungera i praktiken.

myWallbox-appen

• Vi har korrigerat några mindre fel.