Release van 14 juni 2021

Deze nieuwe release biedt verbeteringen aan de Pulsar-lader.

Hieronder kun je de nieuwste softwareversies van alle laders en de Wallbox-app (iOS en Android) zien.

Om de juiste functionaliteit te garanderen, moet je ze altijd actueel houden.

Pulsar

• Bij sommige laadsessies werd er door de lader een tijdsduur gerapporteerd die langer was dan in werkelijkheid het geval was, wat leidde tot een aantal rapportagefouten. We hebben dat opgelost: sessies worden nu nauwkeurig gelogd.

Nieuwste softwareversies

Commander

Commander 2

Copper C

Copper S

Copper SB

Pulsar Plus