Juni 2022 – Release-opmerkingen

• Commander 2
  • Pulsar Plus
  • Pulsar Max

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen voor de volgende Wallbox-laders: Commander 2 , Pulsar Plus & Pulsar Max

Pulsar Plus

• Probleem verholpen waarbij laders in een Power Boost installatie beperkt waren tot 6A.

Nieuwste softwareversies

Opladers

Pulsar Plus
5.11.14

Commander 2

• We hebben onze OCPP 1.6j compatibiliteit verbeterd door 2 nieuwe functies aan het protocol toe te voegen: GetDiagnostics en Smart Charging TxProfiles
  • We hebben het beheer van de zomertijd verbeterd
  • Enkele connectiviteitsproblemen met het netwerk opgelost.
  • Enkele kleine fouten verholpen.

Pulsar Plus

• Nu kun je de halo van je Charger uitschakelen.
  • We hebben onze OCPP 1.6j compatibiliteit verbeterd door 2 nieuwe functies aan het protocol toe te voegen: GetDiagnostics en Smart Charging TxProfiles
  • We hebben het beheer van de zomertijd verbeterd
  • Enkele connectiviteitsproblemen met het netwerk opgelost.
  • Enkele kleine fouten verholpen.

Pulsar Max

• Als gebruiker in het VK bieden we je een vooraf ingesteld schema tijdens daluren dat je kunt accepteren of verwijderen.
  • Om ervoor te zorgen dat het energieaanbod voldoet aan de vraag op het elektriciteitsnet, heeft de regelgevende instantie in het Verenigd Koninkrijk bovendien nieuwe regels geïntroduceerd voor het opladen van elektrische voertuigen. Vanaf 1 juli zal elke laadactie die invloed heeft op de stroomvraag van de EV gebeuren met een willekeurige vertraging van maximaal 10 minuten. Je kunt de vertraging overslaan elke keer dat je hem nodig hebt.

Opladers

Commander 2Pulsar PlusPulsar Max