Juni 2022 – Utgivelsesmerknader

• Commander 2
  • Pulsar Plus
  • Pulsar Max

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gir forbedringer til følgende Wallbox-ladere: Commander 2, Pulsar Plus og Pulsar Max

Pulsar Plus

• Løste et problem der ladere i en power boost-installasjon var begrenset til å lade ved 6A.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

Pulsar Plus
5.11.14

Commander 2

• Vi har forbedret OCPP 1.6j-kompatibiliteten ved å legge til to nye funksjoner i protokollen: GetDiagnostics og Smart Charging TxProfiles.
  • Vi har forbedret hvordan timeplanene håndterer endringer i sommertid
  • Fikset noen problemer med nettverkstilkobling.
  • Fikset noen mindre programfeil.

Pulsar Plus

• Nå kan du slå av glorien på Charger.
  • Vi har forbedret OCPP 1.6j-kompatibiliteten ved å legge til to nye funksjoner i protokollen: GetDiagnostics og Smart Charging TxProfiles.
  • Vi har forbedret hvordan timeplanene håndterer endringer i sommertid
  • Fikset noen problemer med nettverkstilkobling.
  • Fikset noen mindre programfeil.

Pulsar Max

• Som bruker i Storbritannia gir vi deg en forhåndsinnstilt tidsplan i lavtrafikkperioder som du enten kan godta eller slette.
  • For å sikre at energiforsyningen møter etterspørselen i nettet, har den britiske reguleringsmyndigheten innført nye regler for lading av elbiler. Fra 1. juli vil alle ladehandlinger som påvirker elbilens effektbehov, skje med en tilfeldig forsinkelse på opptil 10 minutter. Du vil kunne hoppe over forsinkelsen hver gang du trenger det.

Nyeste programvareversjoner

Ladere

Commander 2Pulsar PlusPulsar Max