Juni 2022 – Udgivelsesnoter

• Commander 2
  • Pulsar Max

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye version giver forbedringer til følgende Wallbox-opladere: Commander 2, Pulsar Plus & Pulsar Max

Pulsar Plus

• Løste et problem, hvor opladere i en power boost-installation var begrænset til opladning ved 6A

Seneste softwareversioner

Opladere

Pulsar Plus
5.11.14

Commander 2

• Vi har forbedret vores OCPP 1.6j-kompatibilitet ved at tilføje 2 nye funktioner til protokollen: GetDiagnostics og Smart Charging TxProfiles
  • Vi har forbedret, hvordan skemaer håndterer ændringer i sommertid
  • Løste nogle problemer med netværksforbindelse.
  • Løste nogle mindre softwarefejl.

Pulsar Plus

• Nu kan du slukke for glorien på din Charger.
  • Vi har forbedret vores OCPP 1.6j-kompatibilitet ved at tilføje 2 nye funktioner til protokollen: GetDiagnostics og Smart Charging TxProfiles
  • Vi har forbedret, hvordan skemaer håndterer ændringer i sommertid
  • Løste nogle problemer med netværksforbindelse.
  • Løste nogle mindre softwarefejl.

Pulsar Max

• Som bruger i Storbritannien giver vi dig en forudindstillet tidsplan uden for spidsbelastningstid, som du enten kan acceptere eller slette.
  • For at sikre, at energiforsyningen opfylder efterspørgslen i nettet, har den britiske tilsynsmyndighed desuden indført nye regler for opladning af elbiler. Fra den 1. juli vil enhver opladningshandling, der påvirker elbilens strømforbrug, ske med en tilfældig forsinkelse på op til 10 minutter. Du vil kunne springe forsinkelsen over, hver gang du har brug for det.

Opladere

Commander 2Pulsar PlusPulsar Max