Juli 2022 – Release-opmerkingen

Applicable To

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release bevat verbeteringen voor de myWallbox-app.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de myWallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet, om de juiste functionaliteit te garanderen.

myWallbox-portaal

• Tijdens het gebruik van de applicatie zul je merken dat we de filterweergave op alle pagina’s hebben verbeterd.
  • Het bestaande tabblad Toegang tot opladers & Betalingen in Portal is opnieuw ontworpen om het intuïtiever te maken, met nieuwe pictogrammen en lay-out en ook het verwijderen van de “Plug&Charge”-benaming.
  • We hebben een nieuwe kolom toegevoegd die het opgenomen vermogen door actieve laders op het dashboard weergeeft, samen met de verbruikte energie en de verstreken tijd sinds het begin van de sessie.

myWallbox app

• In Android hebben we een nieuwe activeringsstroom geïmplementeerd voor Power Sharing en Dynamic Power Sharing.
  • We hebben het herstel van je lader mogelijk gemaakt via 3G- en WiFi-connectiviteit.
  • We hebben wat kleine problemen opgelost.