Juli 2022 – Udgivelsesnoter

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

myWallbox Portal

• Når du bruger programmet, vil du bemærke, at vi har forbedret filtervisningen på alle sider.
  • Den eksisterende fane for opladeradgang og betalinger i portalen er blevet redesignet for at gøre den mere intuitiv med nye ikoner og layout, og “Plug&Charge”-betegnelsen er også blevet fjernet.
  • Vi har tilføjet en ny kolonne, der viser den strøm, som aktive opladere trækker i dashboardet, sammen med den forbrugte energi og den tid, der er gået siden starten af sessionen.

myWallbox

• I Android har vi implementeret et nyt aktiveringsflow til Power Sharing og Dynamic Power Sharing.
  • Vi har gjort det muligt at gendanne din oplader via 3G- og WiFi-forbindelse.
  • Vi har rettet nogle mindre problemer.