Juli 2022 – Release-opmerkingen

Applicable To

• Commander 2
  • Pulsar Max
  • Quasar

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Deze nieuwe release brengt verbeteringen voor de volgende Wallbox-laders: Pulsar Max, Commander 2, Quasar.

Commander 2

• We hebben een aantal kleine verbeteringen ontwikkeld.
Commander 2
5.11.15

Quasar

• We hebben het beheer van de zomertijd verbeterd.
  • Enkele connectiviteitsproblemen met het netwerk opgelost.
  • Enkele kleine fouten verholpen.

Commander 2

• Probleem verholpen waarbij laders in een Power Boost installatie beperkt waren tot 6A.

Pulsar Max

• We hebben verbeterd hoe de willekeurige vertragingen die worden toegepast op Pulsar Max-laders in het Verenigd Koninkrijk sommige van onze energiekenmerken beïnvloeden.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij de laders met een SPM1-100-AC klem in de installatie niet werkten zoals bedoeld.

Opladers

QuasarCommander 2Pulsar Max