Juli 2022 – Release-opmerkingen

Deze nieuwe release brengt verbeteringen voor de volgende Wallbox-laders: Pulsar Max, Commander 2, Quasar.

Commander 2

• We hebben een aantal kleine verbeteringen ontwikkeld.
Commander 2
5.11.15

Quasar

• We hebben het beheer van de zomertijd verbeterd.
  • Enkele connectiviteitsproblemen met het netwerk opgelost.
  • Enkele kleine fouten verholpen.

Commander 2

• Probleem verholpen waarbij laders in een Power Boost installatie beperkt waren tot 6A.

Pulsar Max

• We hebben verbeterd hoe de willekeurige vertragingen die worden toegepast op Pulsar Max-laders in het Verenigd Koninkrijk sommige van onze energiekenmerken beïnvloeden.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij de laders met een SPM1-100-AC klem in de installatie niet werkten zoals bedoeld.

Opladers

QuasarCommander 2Pulsar Max