Juli, 2022 – Udgivelsesnoter

Denne nye version giver forbedringer til følgende Wallbox-opladere: Pulsar Max, Commander 2, Quasar.

Commander 2

• Vi har udviklet nogle mindre forbedringer.
Commander 2
5.11.15

Quasar

• Vi har forbedret den måde, tidsplaner håndterer sommertidsskift på.
  • Løste nogle problemer med netværksforbindelse.
  • Løste nogle mindre softwarefejl.

Commander 2

• Løste et problem, hvor opladere i en power boost-installation var begrænset til opladning ved 6A

Pulsar Max

• Vi har forbedret, hvordan de randomiserede forsinkelser, der anvendes på Pulsar Max-opladere i Storbritannien, påvirker nogle af vores energifunktioner.
  • Vi har løst et problem, hvor opladere med en SPM1-100-AC-klemme i installationen ikke fungerede efter hensigten.

Opladere

QuasarCommander 2Pulsar Max