Toegang tot betalingsgegevens op de myWallbox-portal

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de myWallbox-portal.

De myWallbox-portal geeft je de volledige controle over je laadervaring, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Je kunt ook het energieverbruik van en kostenbesparingen op in gebruik genomen elektrische voertuigen beheren.

Een Wallbox Business-abonnement stelt de superbeheerder van de groep instaat om tarieven te configureren en facturen te beheren vanuit het scherm Betalingen op de myWallbox-portal.  De superbeheerders hebben vanuit het scherm Betalingen toegang tot de betalingsgegevens.

2. Vereisten voor toegang tot het scherm Betalingen

Als je de superbeheerder bent of de beheerder van de groep, heb je toegang tot het scherm Betalingen.

Om deze actie uit te voeren, moet je ervoor zorgen dat aan de volgende vereisten is voldaan:

• Wallbox Business-abonnement

3. Betalingsgegevens

Het tabblad Betalingsgegevens toont een overzicht van de totale inkomsten, het aantal sessies en de totale verbindingstijd.

Er wordt ook een gepagineerde lijst weergegeven van alle betalingen die op al je laders zijn gemaakt.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 27/05/2021