Så här kommer du till Betalningsinformation på myWallbox-portalen

Så här kommer du till Betalningsinformation på myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid tillhandahålla de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna till sina kunder. myWallbox-portalen är en mycket viktig del av användarens upplevelse.

Med myWallbox-portalen har du full kontroll över laddningen. Uppgifter om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. samlas in och du kan även styra energiförbrukning och kostnadsbesparingar i samband med elbilsanvändningen.

Med abonnemanget på något av Wallbox Business företagsavtal kan gruppens superadministratör utforma tariffer och hantera fakturor på sidan ”Betalningar” på myWallbox-portalen.  Super Administratörer har åtkomst av betalningsinformation på skärmsidan ”Betalningar”.

2. Krav för åtkomst av skärmsidan ”Betalningar”

Du har tillgång till skärmsidan ”Betalningar” om du är super-administratör eller administratör för gruppen.

För att utföra denna åtgärd, ska följande krav vara uppfyllda:

• Abonnemang på Wallbox Business

3. Betalningsinfo

På fliken ”Betalningsinfo” visas en sammanfattning av total intäkt, antal laddningar och total anslutningstid.

En lista över alla betalningar som har gjorts på alla dina laddare visas också.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 27/05/2021