Hvordan få tilgang til betalingsinformasjon på myWallbox-portalen

Tilgang til betalingsinformasjon på myWallbox-portalen

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er myWallbox-portalen.

myWallbox-portalen lar deg ha full kontroll over din ladeopplevelse, samle inn informasjon om ladeøkter, statistikker, forbruk, brukere, osv. Du kan også administrere energiforbruket og kostnadsbesparelser relatert til å ta i bruk elektriske kjøretøy.

Abonnementet på en av Wallbox Business-planene gjør det mulig for superadministratoren av gruppen å konfigurere tariffer og administrere fakturaer fra betalingsskjermbildet på myWallbox-portalen.  Fra betalingsskjermbildet kan Super administratorer få tilgang til betalingsinformasjonen.

2. Krav for tilgang til betalingsskjermen

Hvis du er super-administrator eller administrator for gruppen, har du tilgang til betalingsskjermen.

For å utføre denne handlingen, sikre at følgende krav tilfredsstilles:

• Abonnement på Wallbox Business-plan

3. Betalingsinformasjon

Fanen Betalingsinformasjon viser en oppsummering av totalinntekt, antall økter og total tilkoblingstid.

En paginert liste over alle betalinger som er gjort på alle dine ladere vises også.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 27/05/2021