Hvordan administrere laderinnstillinger

1. Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

På MyWallbox kan du integrere en betalingsplattform for å belaste kunder/brukere direkte for hver gang de bruker infrastrukturen. Videre finner du instruksjoner for å administrere infrastrukturen hvis du har en integrert betalingsplattform.

Wallbox tilbyr tre typer abonnementer på programvare: Basic, Standard og Business. Kunder som går for Basic og Standard kan foreløpig ikke bruke de automatiserte betalingssystemene eller mikrobetalinger gjennom QR. Kun abonnement på Business gir helautomatiserte betalingssystemer med mikrobetalinger gjennom QR.

2. Innstillinger for ladere

Du må konfigurere dem for offentlig lading hvis du skal ta imot betaling i laderne. For å gjøre dette, går du inn på nettstedet eller mobilappen og legger til en lader på Wallbox.

3.1 legge til en lader

1. Under «Ladere» klikker du «Legg til lader» (knapp nederst til høyre)

2. Angi laderens serienummer, UID-koden, landet og staten der laderen er installert.

3.2 Legg inn navn på lader

Når du har lagt til laderen, legger du inn laderens navn. Ladere er oppkalt etter modellens navn etterfulgt av serienummeret. Du kan kjapt redigere laderens navn ved å klikke på blyantsymbolet ved siden av.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/05/2021