Utgåva den 13 maj 2021

• Commander 2

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Förbättringar i den nya versionen av Commander 2-laddaren.

Nedan finns de senaste programvaruversionerna för alla laddare och myWallbox appen (iOS och Android).

De bör alltid hållas uppdaterade för att korrekt funktion ska kunna garanteras.

Commander 2

• I våra ständiga ansträngningar att upprätthålla säkerhetsnivån på programvaran har några av våra bibliotek uppdaterats. I detta fall handlar det om att förhindra möjliga händelser på grund av föråldrade tjänster.

Laddare

Commander

Commander 2

Copper C